Sander Veldhuizen

Nieuws

 

 

maart 2017: Ook Remeha Tzerra Plus CW3 bekroond met het predicaat ‘Beste uit de Test’ van de Consumentenbond 

Alle drie de Remeha Tzerra Plus cv-ketels in de Top 5

De Tzerra cv-ketels van Remeha scoren het beste in de testen van de Consumentenbond. Vorig jaar nog kwam de Remeha Tzerra Plus CW4 als beste uit de test en nu mag de Tzerra Plus CW3 dit predicaat ook dragen. Deze cv-ketel presteert op alle geteste onderdelen zeer sterk, maar scoort vooral hoog op de warmwateraspecten ‘Temperatuur en Stabiliteit’ met een 8,6 en ‘Tapdrempel’ met een 8,3. Remeha is de enige cv-ketelfabrikant met twee cv-ketels uit dezelfde serie met het predicaat ‘Beste uit de Test’. Daarnaast presteert ook de Tzerra Plus CW5 bijzonder goed, waardoor maar liefst drie Remeha Tzerra-toestellen een positie in de Top 5 (1, 2 en 5) van beste cv-ketels van Nederland hebben bemachtigd.

 

Maart 2017: Best Reviewed: Tzerra Plus CW4 en eTwist

Ook de nieuwe, slimme thermostaat van Remeha scoort goed. Deze thermostaat is verdraaid slim te bedienen zowel met als zonder app en heeft recentelijk het Kieskeurig predicaat ‘Best Reviewed’ over de maand juli 2016 mogen ontvangen. Deze slimme thermostaat gooit natuurlijk de hoogste ogen als hij wordt gecombineerd met de Tzerra Plus cv-ketel. Met de combinatie van deze twee winnaars heeft u goud in handen! Uiteraard is de Remeha eTwist toepasbaar op alle cv-ketels uit ons assortiment.

De Tzerra CW4 heeft ook nog eens recentelijk het Kieskeurig predicaat Best Reviewed in maart 2017 gekregen.

 

08-08 Onzuinige toestellen verdwijnen van de markt
Met ingang van 26 september 2015 moeten alle verwarmingstoestellen (tot en met 400 kW) en boilers en warmwateropslagtanks (tot 2.000 liter) voldoen aan de nieuwe Europese minimumeisen voor energieprestaties: de ErP-richtlijn. Veel Nefit-producten voldoen nu al aan deze richtlijn (Erp Ready). 

Wat is de ErP-richtlijn 2015?
ErP staat voor ‘Energy related Products’. Deze richtlijn moet onder andere zorgen voor 20% minder energieverbruik. Hierbij worden minimumeisen gesteld aan producten (EcoDesign) en een verplicht energielabel ingevoerd voor verwarmingsproducten en -systemen. 

ErPWat betekent het energielabel voor u?
Bent u op zoek naar een nieuwe installatie voor verwarming en/of warm water? Dan helpt het energielabel u bij uw keuze. Net als bij bijvoorbeeld witgoed en auto's maakt het energielabel het mogelijk om de energieprestaties van verschillende producten met elkaar te vergelijken. Zo ziet u eenvoudig het verschil tussen bijvoorbeeld een HR-ketel en een warmtepomp, maar ook tussen alle mogelijke productcombinaties. 

ErPWat mag u verwachten van Nefit, wat van uw installateur?
Als fabrikant zorgt Nefit dat individuele producten zijn voorzien van het juiste energielabel. De energielabels vindt u binnenkort op deze website en in de productdocumentatie. Voor het labelen van productcombinaties (ook wel 'pakketten'), zoals bijvoorbeeld een cv-ketel en een thermostaat, of een cv-ketel en een (zonne)boiler - is niet de fabrikant maar de installateur verantwoordelijk. In de offerte zal de installateur aangeven wat het energielabel van de productcombinatie zal zijn. Bij levering ontvangt u van uw installateur naast het energielabel ook een fiche waarop de (energie)specificaties staan vermeld.


15-02 Voorjaars actie Remeha Calenta 100,00 korting
Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel?  Tot 15 mei 2014 geeft Remeha u bij aanschaf en installatie van de REMEHA CALENTA CW-4 / CW-5 of CW-6  € 100,-- retour.  Ga naar de consumentenactiesite: nl.remeha.com/hoogstegraad voor meer informatie over de actie en de actie voorwaarden. 
Binnen vier weken na ontvangst van de volledige aanvraag wordt door Remeha €100,-retour gestort op uw bank rekening.

 

05-02 Nefit Moduline Easy
Nefit Easy is de slimste thermostaat van Nederland. Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement.
Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.
Zelflerend en op afstand te bedienen (beide functies komen later beschikbaar) via uw smartphone. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie (deze functie komt later beschikbaar). Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water.
In het eerste kwartaal van 2014 komt een adapter beschikbaar waarmee de Easy ook te combineren is met andere merken cv-ketels.

Installatiebedrijf Veldhuizen

Telefoon: 06 300 858 97
info@installatiebedrijfveldhuizen.nl